WAT GAAN WE DOEN?

GAMING EN ESPORTS ACTIVITEITEN BIJ TEMPO 34

Als de gezelligste hockeyvereniging in Rotterdam willen we ook blijven moderniseren. Daarom gaan we vanaf vandaag in samenwerking met de Rotterdam Gate Games en de leden een mooie activiteitenkalender samenstellen met toffe esports & gaming initiatieven. De activiteitenkalender komt er nog aan, maar daarvoor hebben we eerst jullie meningen en ideeën nodig. Daarover hieronder meer.

Sweater foto Tempo34 V2

DE ACTIVITEITEN OP DE CLUB

WE ORGANISEREN DIT JAAR VELE GAMING ACTIVITEITEN MET DE CLUB

De activiteiten die we dit jaar bij Tempo ’34 organiseren zijn speciaal afgestemd op jullie voorkeuren. De afgelopen periode hebben de leden hun wensen ingestuurd wat geresulteerd heeft in een prachtig overzicht met de populairste games binnen Tempo ’34. Nog niet meegedaan? Je kunt je voorkeuren nog doorgeven en met jouw deelname maak je bovendien kans op een hoodie met het Tempo ’34 Rotterdam Gate Games-logo!

WIE ZIJN DE TEGENSTANDERS?

DE OPZET

De Rotterdam Gate Games zijn er niet alleen voor ons, maar ook voor andere sportverenigingen in Rotterdam. Naast dat we in verschillende seizoenen op zoek gaan naar de beste gamers van Tempo ’34, gaat Tempo ’34 ook met andere verenigingen de strijd aan. De seizoenen bestaan uit twee maanden en twee keer per seizoen staan de vier verenigingen recht tegenover elkaar in een battle. De vereniging die de meeste punten tijdens deze battles verzamelt, gaat met bonuspunten naar de grote finale dit najaar. De winnaar van de finale mag zich kronen tot Rotterdam Games winnaar van 2021. De 3 andere sportverenigingen zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

tempo34 125x125
TEMPO '34
COMING SOON LOGO

COMING SOON!

COMING SOON LOGO

COMING SOON!

COMING SOON LOGO

COMING SOON!

WIE ZIJN DE TEGENSTANDERS?

DE OPZET

De Rotterdam Gate Games zijn er niet alleen voor ons, maar ook voor andere sportverenigingen in Rotterdam. Naast dat we in verschillende seizoenen op zoek gaan naar de beste gamers van Tempo ’34, gaat Tempo ’34 ook met andere verenigingen de strijd aan. De seizoenen bestaan uit twee maanden en twee keer per seizoen staan de vier verenigingen recht tegenover elkaar in een battle. De vereniging die de meeste punten tijdens deze battles verzamelt, gaat met bonuspunten naar de grote finale dit najaar. De winnaar van de finale mag zich kronen tot Rotterdam Games winnaar van 2021.

Logo HC Tempo 34
TEMPO '34
COMING SOON LOGO
COMING SOON
COMING SOON LOGO
COMING SOON
COMING SOON LOGO
COMING SOON

WANNEER ORGANISEREN WE WAT?

ACTIVITEITENKALENDER

We zijn op dit moment druk bezig om de eerste activiteiten op te zetten. Daarvan kunnen we er op dit moment al twee bekend maken. Heb jij je al ingeschreven?

Geen evenementen gevonden!

EN DIT IS NOG NIET ALLES!

ACTIVITEITEN WORDEN NOG AANGEVULD

Het gehele jaar organiseren we nog veel meer activiteiten bij onze club. Hou dus de komende tijd deze website in de gaten zodat je zeker weten niks mist. Heb jij zelf nog een leuk idee? Neem dan contact op met de activiteitencommissie!

Wij gebruiken cookies om je website ervaring te verbeteren