Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Wat zijn

DE GATE GAMES

Met de Rotterdam Gate Games 2022 worden esports & gaming op een duurzame manier bij vier sportverenigingen in Rotterdam geรฏntroduceerd. Rotterdam gelooft dat gaming waardevolle elementen bezit voor het vernieuwen van het sportaanbod, het langer binden van leden, het uitbreiden van de wijkfunctie en het toekomstbestendig maken van verenigingen.

2022 staat in het teken van esports en gaming activiteiten bij Rotterdamse sportverenigingen. Onder begeleiding van experts worden deze activiteiten door de verenigingsleden zelf samengesteld. De activiteiten worden verdeeld over 2022 en zorgen daarmee voor een breed en passend aanbod dat aansluit op de behoeften van de leden en zo maken we de verenigingen weer een beetje toekomstbestendiger.

ONZE

DEELNEMERS

OZC logo banner V2
ETC-logo-banner-V2
Spartanen_Template
V3Temponezen-logo-nieuwe-website

evenementen

KALENDER

Op woensdagavond 5 januari van 18:00 tot 22:00 (in de kerstvakantie) worden de Rotterdamse FIFA Club kampioenschappen georganiseerd. Niet zomaar een FIFA toernooi, maar in de gamemodus profclubs. Dit toernooi is speciaal bedoeld voor alle Rotterdamse sportverenigingen. Daarnaast hebben Feyenoord en Sparta bevestigd mee te doen met dit toernooi.

INSCHRIJVEN

wil je

MEER INFORMATIE?

De Rotterdam Gate Games staan op dit moment centraal bij de sportverenigingen Tempo’ 34, OZC, Spartaan’20 en ETC. Dit betekent echter niet dat leden van andere verenigingen niet mee mogen doen met activiteiten van de Rotterdam Gate Games. Deze evenementen zijn namelijk toegankelijk voor alle Rotterdammers. Voel je dus vrij om je in te schrijven bij verschillende evenementen die je op de website tegenkomt. Wil je meer weten over waarom we de Rotterdam Gate Games organiseren en wat we willen bereiken? Klik dan op de onderstaande button en we vertellen je er graag meer over!

Rotterdam Gate Games logo footer