Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

over de

ROTTERDAM GATE GAMES

In Rotterdam omarmen we de populariteit van gaming en esports. We ervaren de innovatiekracht en de sociale meerwaarde en zien kansen om esports en gaming te koppelen aan de sportverenigingen. Een sportvereniging is een plek waar je traint, elkaar ontmoet en voor elkaar zorgt. De gemeente Rotterdam wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren in beweging krijgen. We hebben prachtige sportverenigingen in de stad. Om die klaar te maken voor de toekomst brengen we de werelden van games en sport samen!

Achtegrond-over-de-rotterdam-gate-games

DE AANPAK

VAN ROTTERDAM

Om gaming bij het verenigingsleven te introduceren zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met vier sportclubs uit Rotterdam: Tempo’ 34, Spartaan’ 20, OZC en ETC. Dat heeft geresulteerd in meerdere game-toernooi, clinics en activiteiten, met als absolute hoogtepunt: een gamewall op elke vereniging! Zo wordt het voor de clubs steeds eenvoudiger om gaming op de vereniging aan te bieden als extra activiteit.

Het mooie van dit gehele project is dat iedereen in Rotterdam aan dit programma kan deelnemen. We willen dat ook Rotterdammers die niet zijn ingeschreven bij een club van de voordelen van het verenigingsleven kunnen genieten. 

In de toekomst kijken we natuurlijk naar samenwerkingen met meerdere verenigingen. Wil je met jouw vereniging ook onderdeel worden van de Rotterdam Gate Games? Stuur dan een mail naar info@rotterdamgategames.nl zodat we snel kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!