Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET

11V11 FIFA TOERNOOI

Vraag 1: Kan ik deelnemen als ik niet in Rotterdam woon?
Tenzij je lid bent van een Rotterdamse vereniging is het niet mogelijk om als niet-Rotterdammer deel te nemen aan dit toernooi.

Vraag 2: Ik ben niet lid van een vereniging. Kan ik meedoen?
Woon je in Rotterdam en ben je geen lid van een vereniging, geen probleem! Het is mogelijk om je aan te melden namens de vereniging uit jouw buurt.

Vraag 3: Wat is profclubs?
Profclubs is een gamemodus in FIFA23 waarbij je met minimaal 3 tot maximaal 11 personen kan spelen. Je maakt je virtuele poppetje en speelt namens jouw vereniging online tegen andere verenigingen.

Vraag 4: Op welke console wordt dit toernooi gespeeld?
Het toernooi wordt gespeeld op de Playstation 4 en FIFA23. Tegenwoordig is het ook mogelijk om met een Playstation 5 op de PS4 servers te spelen. Hiervoor dien je een niet-disc versie te hebben. Download de Playstation4 versie in de Playstation 4 store en het is mogelijk om mee te doen.

Om deel te nemen heb je dus een Playstation 4, FIFA22 en online (PSN) nodig.

Vraag 5: Wat als ik als enige meedoe namens mijn vereniging?
Wij helpen je met het zoeken van spelers binnen jouw vereniging. Stuur zelf gerust ook alvast een bericht naar je teamgenoten dat dit toernooi georganiseerd wordt.

Vraag 6: Mag ik de game case ook met mijn vrienden houden?
De Game case is echt bedoeld voor de vereniging. Wij zullen dus na afloop van het toernooi contact opnemen met de vereniging, bijvoorbeeld de jeugdvoorzitter. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de game case zo snel mogelijk in de kantine staat!

Zijn al je vragen beantwoord?
Mooi, dan ben je nu helemaal klaar om je in te schrijven voor dit toernooi. Klik op onderstaande button om terug te keren naar het aanmeldformulier